Problém s pluginom Archívy CZ/SK
Poradňa_otazky

Problém s pluginom Archívy CZ/SK

ET8500
Nevím si rady. Instaloval jsem archiv do ET8500. Archiv se rozjede vše se zdá být v pořádku, jsou tam všechny protokoly. Mohu vyhledat soubor, mohu případně zvolit i rozlišení (pokud je u programu v nabídce). Až potud je vše v pořádku. Ale když zvolím u jakýkoliv souboru \”spustit\”, tak se po několika okamžicích rozsvítí malé kolečko v levém rohu (jako když něco hledá) a na tom to \”ztvrdne\”. Jediná možnost je tvrdý restart přes hlavní vypínač. Zajímave je, že když dám \”stahování\”, tak se soubor normálně stáhne na interní disk. Spustím-li přehrání staženého souboru přímo z pluginu archiv, tak se \”seknutí\” opakuje. Spustím-li přehrání staženého souboru normalní cestou přímo z disku, tak se normálně přehraje. Už jsem zkoušel kde co a nic. Dílky za pomoc.

Dobrý deň.
 
Musíte odinštalovať starú verziu pluginu Archívy CZ/SK a nainštalovať najnovšiu verziu pluginu ArchívyCZ/SK 0.74.
 
Návod na odinštalovanie a upgrade nájdete TU:
 
Novú verziu nájdete TU:
 
 
Odporúčam inštaláciu cez telnet:
 
opkg update
opkg install curl
opkg install http://dl.bintray.com/mx3l/generic/enigma2-plugin-extensions-subssupport_1.5.4_20151105_all.ipk
curl https://github.com/mx3L/archivczsk/releases/download/v0.74/enigma2-plugin-extensions-archivczsk_0.74-20161026_all.ipk -Lko /tmp/enigma2-plugin-extensions-archivczsk_0.74-20161026_all.ipk
opkg install /tmp/enigma2-plugin-extensions-archivczsk_0.74-20161026_all.ipk
 
 
alebo to môžete aj inštalačnými balíkmi .ipk ale najskôr sa musí nainštalovať plugin subsupport:
 
 
a až potom samotný plugin archivov:
 
 
Ideálne je ak máte v prijímači enigmu OpenATV5.3 s GStreamerom 1.9.0.
9

Komentáre

  1. Jetty

    Problém s pluginom Archívy CZ/SK.
    Udělal jsem vše, jak jste mi navrhli. Nainstaloval jsem OpenATV5.3 verzi: openatv-5.3-et8500-20161211_usb.zip. Odinstaloval a znovu nainstaloval archiv. Novou verzi ze stránek https://github.com/mx3L/archivczsk/releases. Když spustím archiv objeví se při kontrole GSteamrů informace protokol HLS nenainstalován. Po novém načtení GStreamrů se objeví – nenalezeny ve fedu a nenaistalovány tyto pluginy:
    gst-plugins-good-matroska
    gst-plugins-good-avi
    gst-plugins-good-rtsp
    gst-plugins-good-isomp4
    gst-plugins-ugly-asf
    gst-plugins-bad-mms
    a protokol HLS stále nenaistalován a po spuštění se při volbě “přehrát” program zasekne a musím ho vypnout a znovu zapnout vypínačem. Neobjeví se totiž žádná “zelená nebo modrá smrt”. Zvolená stanice pod obrazem archivu stále hraje jen v rohu se točí kolečko a ovladač je “mrtvý”. Tento stav byl s imagem openpli-4.0-beta-et8500, který jsem tam měl předtím. Poraďte, kde vezmu chybějící pluginy.Vidím je sice na stránce https://github.com/oe-alliance/oe-alliance-core/commit/44da06c, ale nevím, jak se staví celá adresa do telnetu. potřeboval bych příklad. Děkuji.

  2. ET7500

    Mám podobný problém s ET7500, správa sa to úplne rovnako ako kolegovi s ET8500. Nainštaloval som posledný image openatv 5.3 29.12.2016, správnym postupom ktorý tu popisujete som nainštaloval plugin extension support a napokon aj enigma2-plugin-extensions-archivczsk_0.74-20161026_all.ipk
    Všetky pluginy mi v statuse svietia na zeleno, no pri spustení prehrávania na konkrétnom videu sa zobrazí modré kolečko a ďalej pomôže len tvrdý reset vypínačom. Nevykonal som upgrade, ale čistú inštaláciu doplnkov, skúšal som aj odinštalovať a znova nainštalovať cez telnet a nič z toho nepomohlo.

      1. ET7500

        Skúšal som to, žiaľ sa to na ET7x00 správa rovnako, pričom rovnaká (aktuálna) verzia openatv 5.3 na prijímači inej značky funguje s pluginom archív czsk bez problémov, videá sa dajú prehrávať (Vu+ Zero). Vyzerá to asi na problém s driverom alebo nekompatibilitou CPU s pluginom, ktovie …

  3. Ferko

    Mám Gigablue Ultra HD a rovnaký problém. Už som skúšal asi všetko, rôzne verzie pluginu, rôzne verzie image OpenATV 5.1 ,5.3 a aj 6.0 ktorú mám momentálne a s rovnakým výsledkom. Bolo mi poradené že to môže robiť 32 GB USB flash disk ktorý som mal zasunutý v USB porte.Tak som nainštaloval interný 120GB SSD Kingston a výsledok rovnaký. Mne všetko funguje, archív ide ale keď ho vypnem alebo preruším, tak modré koliečko a pomôže len tvrdý reštart. Strašne ma to ….
    Vie niekto,čo s tým??

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

*

Translate »